MA' BABIES

FURRY OUTFIT

furryoutfit furryoutfitcollage1

dsc_0056 furryoutfitcollage2

ZARA sweater // ZARA nederdel // PUBLIC DESIRE sko // HVISK øreringe // AMERICAN DREAMS jakke // TASKE lignende

Billederne af outfittet stammer fra i går, hvor jeg i ren og skær hast, skulle skynde mig at få taget nogle, da dagslyset virkelig var imod mig. Det at have for få timer i døgnet, er virkelig noget, der ofte modarbejder en i vinterperioden men også noget, der er komplet umuligt at gøre noget ved, ahaha!

Men heldigvis fik jeg dem taget med hjælp fra min lillesøster, der lige akkurat havde tid til at give en hjælpende hånd. Min bedste veninde Astrid kom også lige i tids nok til at skyde nogle ekstra, så jeg ville være på den sikre side. Jeg kan jo ikke have, at jeg ikke har nogle billeder til et “outfit indlæg”.

Sættet fra Zara investerede jeg mig i tirsdags, da jeg ugen inden havde fået øje på det. Det er i super lækker kvalitet samtidig med, at det er simpelt og ser elegant ud på én og samme tid. Undskyldningen for at købe sættet var også lidt, at min mor havde vasket min yndlings strikkjole, så den endte med at skrumpe. Og den kjole var tilfældigvis mit yndlingsgenbrugsfund, der røg i vasken der. Bogstaveligtalt.

See ya’ 😉

[Dette post indeholder affiliate links.]

[Husk, at du kan like min Facebook-side for at få mine indlæg i dit newsfeed.]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MA' BABIES