WANTIES AND LATEST BUYS.

ON MY MIND.

on my mind1 on my mind2

Heey, dejligt at se dig!

Nu er det jo ikke særlig ofte, at jeg deler, hvad jeg pt. hører. Grunden til dette er, at jeg har en musiksmag som vinden blæser, da jeg hører meget forskelligt og egentlig er meget åben for adskillige genrer.

Udover, at jeg fortalte om min fars forhold til maduniverset, kommer jeg også fra et musikalsk hjem. Både min mor og far elsker musik, og de har klart sendt kærligheden videre til min søster og jeg. Nu hvor jeg skriver, at min musiksmag er yderst bred, er grunden til dette, at begge mine forældre introducerede mig for deres musik. Min mor hun introducerede mig for Kylie Minogue, Barbara Streisand, Anni Lennox, Amy Winehouse, ABBA og mange mange flere. Hvorimod min far har ledt mig ned af en helt anden boldgade med Guns N’ Roses, BucketHead, Red Hot Chilipeppers og mange flere. Mine playlister præger klart præg af mine forældres smag, men nu er jeg heldigvis så selvstændig, at jeg også selv har dannet mig en idé om hvad, jeg synes er “god” musik.

Med denne fine intro vil jeg gerne have lov til at vise jer nogle numre, jeg pt. hører:

Lana har jeg lidt af et særligt forhold til, da jeg fandt hende, inden hun udgav sin første single “Born to Die”, og hvis der er noget, jeg elsker, er det at finde kunstnere, der endnu ikke er kendte. Men det gør selvfølgelig heller ikke noget, at jeg stod forrest til hendes koncert i Forum, hvor hun kom ned og hilste. En ret fed koncert! 😉

I er selvfølgelig velkomne til at finde mig på Spotify, hvor jeg leder og leder efter nyt musik og elsker af lave forskellige playlister til forskellige typer humør, samt hvad jeg selvfølgelig pt. hører mest af.

I kan finde mig her.

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANTIES AND LATEST BUYS.