"BAD ASS"

WANTIES AND LATEST BUYS.

ZARA collageFotoJet Collage

FotoJet Collage4FotoJet Collage1

FotoJet Collage3

Har jeg fundet en ny hjemmeside til at lave mine collager? Ja, det har jeg faktisk ? og jeg elsker den! Hjemmesiden stødte jeg ved et tilfælde på, og den hedder fotojet.com. Hjemmesiden er genial til alt medie relateret, design og layout. Så hvis du min kære læser selv er en kreativ person, der måske selv driver en blog eller har brug for noget visuelt lækkert til Facebook, Pinterest, Youtube eller noget helt fjerde, så er fotojet.com “your guy”. Det er fantastisk.?

Så jeg håber, at I kan lide det rene look, dette indlæg har fået! Jeg kan rigtig godt lide at slutresultatet ligner noget, der kunne være taget ud fra et online magasin, hvis jeg ikke selv skal prale for meget. 😉 #f**kjanteloven

Billederne taler egentlig meget for sig selv, da det er ting, jeg har investeret i og kunne tænke mig ? alle tingene kan findes på ZARAs hjemmeside. Tasken og skoene har jeg købt, da jeg simpelthen ikke kunne modstå. Især tasken vil sætte et helt nyt og lidt flippet præg på min garderobe, og det synes jeg er ret fedt. Så jeg håber da, at indlægget vil inspirere jer ligeså meget, som jeg følte mig!

I må have en dejlig dag,

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"BAD ASS"