THE SUN IS SHINING

“BAD ASS”

e75de4cbec95203474c8ef5a2a8d07c61 collage1 e75de4cbec95203474c8ef5a2a8d07c62

Jeg er nu endnu en gang ved tasterne for at få skrevet én lille tekst til disse billeder. ?

Billederne tog jeg i sammenhæng med, at jeg skulle mødes med venner og klassekammerater på Amager Strand. Hurtigt udviklede aftenen sig dog til, at jeg først kom hjem kl. 4.00 om morgenen, da jeg valgte at tage videre med min bedste veninde Astrid, så det var super sjovt. Vi havde en dejlig aften og fik noget på opleveren. Man er jo kun ung en gang. 😉

Dette outfit er klart ikke det mest praktiske antræk, men det er fedt og noget så simpelt. Kjolen fik jeg købt i Gina Tricot samt læderjakken og tasken. Det fede ved kjolen er, at jeg har muligheden for at style den lige, som jeg vil. Da kjolen er så simpel, kan jeg nemt have en cardigan eller lignende på til hverdag, hvor det ovenstående outfit ville være en mulighed, hvis man skal være lidt fin til en aften med veninderne.

Halskæderne var for mig prikken over i’et, da jeg kørte den lidt mere rockede stil med støvlerne, som jeg fandt på et loppemarked. Hvorimod halskæderne er fra ASOS. Outfittet er vildt simpelt, og jeg elsker det. Jeg bor vitterligt i den kjole, da jeg bare behøver at tage den kjole på om morgenen, og jeg har et outfit. Det er noget af en “wonder dress”, og jeg vil klart investere i noget lign. her til sommer, da den stensikkert bliver min redning utallige gange i fremtiden. Kjolen koster 280 kr. i Gina Tricot, så jeg vil klart anbefale jer at finde den, og se om den ikke er noget for jer, da den er vildt flot.

I må alle have det,

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SUN IS SHINING