BONSAI TREE🌱

EVIL EYE.

Kære skønne læsere!

Jah, det er jo ikke til at benægte, at jeg ikke har været til tasterne i noget tid og, at vejret er skønno!?? Heldigvis, har jeg kun to små årsprøver tilbage om halvanden uge, så jeg er gået i “sommerferie-mode” og har selvfølgelig tænkt mig at dele en masse lækkert med jer!

Derfor vil jeg gerne starte med at skyde dette indlæg i gang med et tilbud, som I nu kan gøre jer, hvis I vil have noget ekstra “roar” over jeres lækre sommer. ? Tilbuddet går på Hvisks Evil Eye kollektion, som jeg personligt er ret vild med, da smykkerne er rå men bliver holdt i balance af det elegante.

Denne styling er blot et eksempel og udsnit af hvad, kollektionen indebærer. I er mere end velkomne til at tjekke min styling ud og få de direkte links til smykkerne, der er brugt til min styling: hvisk

Hvis du vil tjekke rabatterne ud, er det eneste, du skal gøre, er at trykke på dette link.

unspecified

Jeg håber, at I nyder vejret ligeså meget som mig!

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BONSAI TREE🌱