N.E.W

#OOTD

I dag fik jeg idéen, at jeg ville lave et anderledes indlæg. Og da jeg følte for at vise dagens outfit, tænkte jeg, at jeg filme det i stedet for at tage billeder. Jeg er kommet godt hjem fra London, hvor jeg har været fra torsdag til søndag. Jeg glæder mig til at dele nogle videoer og blogindlæg med jer. Men i mellemtiden kan I (forhåbentlig) lidt min lille video af dagens outfit. I må alle nyde det fantastiske vejr og få hygget jer!

Kæmpe krammer,

See ya’

TØJET JEG HAVDE PÅ I VIDEOEN:

Jakke, ZARA // Nederdel, Primark // Taske (blå), Gina Tricot // Taske (sort), Noir Desire // Sko, fundet på et loppemarked // Øreringe, arvestykke og fra Claire’s

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

N.E.W