DAILY VLOG #1| MIN LØRDAG

N.E.W

IMG_9544IMG_9552scarf&marble

Dette indlæg handler altså om to af mine køb fra weekenden. Den ene ting er virkelig en fangst, jeg fandt i genbrug og faktisk havde fundet før, men jeg var i tvivl på daværende tidspunkt. Men i denne weekend næsten to måneder senere gik jeg altså ind i samme genbrug igen, og faldt denne gang pladask for det. Mit kære skønne halstørklæde til sølle 35 kr. Jeg synes, at mønsteret er vildt fedt, og så kan det jo styles på 1000 vis af måder. FANTASTISK!

Tasken derimod er ikke et genbrugsfund, men en taske jeg fandt i Gina Tricot, da jeg var i Field’s med min mor og søster, da vi skal til konfirmation i weekenden. Tasken for mig er et (meget) billigere alternativ end at købe en Chanel eller Michael Kors, der begge har tasker, der minder om. Vi kan være enige om, at en Chanel taske eller Michael Kors ikke ville skade, men jeg er endnu ikke villig til at kaste så mange penge efter en taske.

Sammen med min nye blå læderjakke, synes jeg at halstørklædet og tasken tager sig super godt ud. Så resten af ugen forlader jeg ikke huset uden – heller ikke når hunden skal gåes med. ??

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAILY VLOG #1| MIN LØRDAG