DIY #2 | F U N N Y J E A N S

B L U E.

collage1 IMG_8057-Edit IMG_7987-Edit IMG_8093 IMG_7966smiler IMG_8088 IMG_8053 collagered

BLUSE H&M // BUKSER  H&M // JAKKE ZARA // ARMBÅND DYRBERGKERN // RING HVISK

Jeg håber, at du har haft dig en dejlig weekend – det har jeg hvert fald! Det har været tiltrængt. 😉

Dette outfit fik jeg skudt billeder af af min skønne veninde Dagmar, der driver en fotografi blog, som jeg synes, du skal tjekke ud: http://marinegul.blogspot.dk

Dette outfit er ret så blåt, da jeg simpelthen elsker farven blå. Det ser super godt ud, og det er sommerligt. Jeg tror godt, at man kan se, at jeg glæder mig til, at det bliver et par grader varmere, haha.

Bukserne jeg har på, er oprindeligt fra H&M, men ang. strygemærkerne er det mit eget værk. Så hvis du selv vil kaste dig ud i noget lign., kan du finde inspiration og praktisk information til min DIY (do it yourself) her.

I må alle have en dejlig søndag,

kæmpe krammer!

See ya’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY #2 | F U N N Y J E A N S