BLUE & BLUE

DIY #2 | F U N N Y J E A N S

collagediy  IMG_9458 IMG_9486 IMG_9462 IMG_9482IMG_9481

Hejsa, med jer! For et par uger siden, så jeg et par jeans fra Zara, hvor der var strygemærker på, hvilket fik mig til at tænke, at jeg kunne gøre det ligeså nemt og billigere! Heldigvis er det en DIY, der lige til at gå til. Det eneste man behøver er: et par gamle jeans, der kunne trænge til en “makeover”, nogle fede strygemærker, et strygejern og nåle der skal hjælpe til at give en idé med, hvor du vil have mærkerne henne på dine bukser. Det er utrolig nemt og lige til at gå til.

I kan finde strygemærkerne her.

See ya’

   

1 kommentar

  • […] Bukserne jeg har på, er oprindeligt fra H&M, men ang. strygemærkerne er det mit eget værk. Så hvis du selv vil kaste dig ud i noget lign., kan du finde inspiration og praktisk information til min DIY (do it yourself) her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE & BLUE