INSTA L A T E L Y.

BLUE & BLUE

DSC_0206 DSC_0207 DSC_0210DSC_0213 (2)

Vil du hænge dine blade op på væggen, kan du finde min DIY her.

JAKKEN FRA ZARA, 449,- // H&M overalls, 399,-

Smykkerne jeg har på fra hvisk, kan I finde her.

Jeg håber, at I alle har haft en dejlig weekend! Det har jeg i hvert fald – faktisk så god, at jeg virkelig skal overbevise mig selv om, at mandag nok skal blive en god dag. Jeg orker ikke lige mandag og tirsdag i denne uge, men jeg ved, at jeg overlever, og alt faktisk er okay i sidste ende. Det hele handler i bund og grund om ens indstilling til ting. Derfor må jeg jo egentlig starte nu: “Jeg glæder mig til i morgen, og det bliver nu meget dejligt at se alle igen efter en weekend!” Selvom, jeg så næsten alle pigerne fra min klasse i går, da jeg holdte fødselsdag. Det var super hyggeligt og rart at se Astrid og Laura, som er mine bedste veninder, jeg mødte på efterskolen og desværre ikke ser på en dagligbasis.

Dagens billeder går ud på, at jeg bl.a. i fødselsdagsgave fik et gavekort til H&M, da deres nye kollektion er ret lækker. Derfor fandt jeg bl.a. et par overalls i denim, som jeg er virkelig er glade for, da de sidder vildt behagligt og kan bruges i utallige sammenhænge. Læderjakken er også et nyt køb, jeg gjorde mig i dag. For bare et par dage siden så jeg jakken i Zara (Field’s) og faldt pladask for jakken, da jeg længe har ledt efter en blå læderjakke, der ikke er for tynd og som kvalitetmæssigt ser ordentlig ud. Min søster har også ønsket sig en læderjakke, dog i rød, men jeg ved, hun ville kunne lide den i blå, så derfor købte jeg også en til hende. Jeg glæder mig sådan til at give hende den, når hun kommer hjem igen!

Jeg håber, at I alle har haft en dejlig weekend!

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTA L A T E L Y.