M A L A G A.

EASY D I Y.

DSC_0061 DSC_0062 DSC_0061 DSC_0063 DSC_0060

I dag blev vores engelsk modul overraskende nok aflyst, så vi fik afsindig tidlig fri. Når man får tidlig fri, åbnes muligheden for at nå praktiske ting, man nok ikke ellers ville nå. Derfor fik jeg tid til at smutte ud og shoppe med mine dejlige veninder fra klassen, hvor vi efterfølgende spiste Froyo, wup wup!

Det fede ved denne tur var, at jeg endte med at finde de her “binder clips” i Søstrene Grene til sølle 9 kr.! Clipsne mindede mig om samtlige billeder, jeg har set på diverse sociale medier, hvor de hænger magasiner op på væggene. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve det samme, da jeg har så mange magasiner!  Jeg kan i hvert fald informere, at det er en super nem DIY (do it yourself) og lige til at gå til! Så find dine fineste magasiner frem og en væg – så er det bare at komme i gang!

Fortsat en dejlig ?? onsdag!

See ya’

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M A L A G A.