P O S T E R M O N D A Y.

MY FAVORITE PRODUCTS RIGHT NOW.

postcoverDSC_0479 DSC_0483 DSC_0488 DSC_0490 DSC_0492 DSC_0494 DSC_0496

MAC BODY & FACE FOUNDATION // MASCARA OPULASH OPTIMUM BLACK // L’Oréal MASCARA TELESCOPIC FALSE LASH BLACK //  GOSH DEFINING BROW GEL // URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION //  MAC LÆBEBLYANT WHIRL & SPICE //

Uha, ja i denne måned havde jeg erklæret min månedsløn til tøj og andre lækre sager i julegave til mig selv. Derfor har jeg fået købt mig nogle lækre makeup produkter. Så jeg tænkte, at jeg ville dele nogle af produkterne med jer – nogle af dem er heller ikke så dyre, at man ikke kan investere i dem uden, at det gør ondt i pengepungen.

Alle produkter kan jeg varmt anbefale, da de bare gør påførelsen af min makeup om morgenen til en leg. Det gør altså bare noget helt specielt, når man ved, at det er kvalitetsprodukter og produkter, og ikke fortryder at have investeret i.

Body & face foundationen fra MAC er en super let foundation, der dækker meget let. Når den er påført på huden, føles det som om, at ens hud stadig kan få luft og, at man faktisk ikke har noget på.

Mine to mascaraer er jeg super glade for. Den fra L’Oréal har en tynd børste, så jeg kan komme helt ind til roden af mine øjenvipper. Det er en super mascara, der ikke koster det hvide ud af øjnene. MAC mascaraen derimod har en tyk børste, der kan give dine vipper fylde. Den er bare lækker.

Min “defining brow gel” fra GOSH er hidtil min yndlings brow gel, da den er nem at påføre, passer perfekt til mine øjenbryn, den er billig og så er GOSH et dansk mærke. Jeg elsker og anbefaler den virkelig!

Min Urban Decay “Eyeshadow Primer Potion” gør bestemt det, den skal – og det er, at den skal holde på min øjenskygge hele dagen/ natten. Super eyeshadow primer, men jeg har faktisk heller ikke haft nogle andre eyeshadow primers, der ikke gjorde det, de skulle. Så lign. mærker kan sikkert præstere det samme. 😉

Til sidst er det min første læbeblyanter fra MAC, som jeg absolut er skudt i. Jeg elsker virkelig læbeblyanten “SPICE” og min anden liner “WHIRL”, der begge har nogle lækre farver. Da jeg ikke går med læbestift, påfører jeg først min læbepomade eller vaseline og efterfølgende mine læbeblyanter. De kan varmt anbefales – de giver bare det ekstra til ens makeup.

Nu må I alle have jer en dejlig lille fredag – nu er der ikke længe til weekend! ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

P O S T E R M O N D A Y.