H V I S K

P O S T E R M O N D A Y.

_MG_8403

LINK TIL PLAKAT 1

_MG_84031

LINK TIL PLAKAT 1 & 2

_MG_84034

 LINK TIL PLAKAT 1 & 2

I dag er det så mandag, og jeg har selvfølgelig mødt i skole, som jeg ellers plejer. Dog er mine lærere så langsomme, at jeg ikke når at se, at det ene modul er virtuelt, og det andet er aflyst. Så jeg er i skole selvom, at jeg kun har et modul fra kl.12.10-13.50. Hvad sker der lige for det?

Men nu er jeg så forud med lektier og har nu tid til, at lave et indlæg til jer – så det er ikke alt sammen negativt. Det jo meget lækkert! ?

Derfor vil jeg gerne lige dele nogle plakater med jer, som jeg synes er vildt lækre og som ikke koster en bondegård. De er alle sammen vidt forskellige, men er så fede og kvalitetsmæssigt lige i øjet. Den første plakat af Scarlett Johanson, synes jeg er vildt fed, og den kunne passe perfekt ind på mit værelse – nu varer det ikke længe før, at jeg er færdig. Jeg glæder mig vildt meget til at dele endnu flere billeder af mit værelse med jer, men som I nok kan mærke, er det en længere process.

I må alle have jer en dejlig mandag – jeg vil hvert fald smutte til zumba efter skole, vi ses!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H V I S K