MIN JULEAFTEN

H V I S K

A styling of these perfect @hvisk rings! ???Captured by @lauraseligmann

A styling of these perfect @hvisk rings! ???Captured by @lauraseligmann

DSC_0023

ANDRE BILLEDER KAN OGSÅ FINDES PÅ MIN INSTAGRAM

I dag er det endelig blevet fredag, og jeg har netop afsluttet min AT1 eksamen på gymnasiet – det er så rart, at den er overstået, og jeg havde endda fri kl. 10.30!

Men det er nu ikke det, dagens indlæg skal handle om, for jeg vil gerne give jer en større forståelse for, hvad jeg laver for hvisk. Hvisk har nemlig et stylist program, jeg ansøgte om, hvor jeg var så heldig at komme med i. Det betyder altså, at jeg får muligheden for at få tilsendt smykker, jeg selv vælger. Når jeg så har modtaget dem, kan jeg så begynde at style smykkerne på hundredevis af måder. Det er nemlig dér, ens kreative kunnen med et valg af udtryk i ét fotografi skal frem.

Tidligere i dag tjekkede jeg min mail, som jeg ellers gør til hverdag. Men i dag var der en e-mail, der skilte sig ud. Jeg havde nemlig modtaget en mail fra hvisk, hvor de skrev:

“Godmorgen Amalie, 

Tillykke, du er denne uges vinder af ugens styling samt et gavekort til hvisk.com på 250 DKK.
Vi var meget imponeret over billedets skarphed og rene udtryk. Farverne var stærke og alligevel fine og simple. Du havde formået at ramme årstiden og stemningen herom helt perfekt i din styling. Fortsæt det gode arbejde! 
/ hvisk “

 

På Facebook skrev de: 

“Godmorgen piger, 

Endelig blev det fredag, og weekenden er lige rundt om hjørnet. Vi håber, at I har haft en dejlig uge, det har vi i hvert fald, og at I har spændende planer for weekenden. Fredag betyder, at det igen er blevet tid til ugens styling. Til at starte med vil vi gerne rose alle de meget fine stylings, I har uploadet denne uge. Det har været svært at vælge blot én!

I denne uge har vi valgt et billede som rammer årstiden og stemningen herom helt perfekt. Billedet får os til at tænke på eventyr og isdronningen. Billedet er enkelt på den helt rigtige måde, super skarpt og farverne er rigtig fine. Og de øjne er TO DIE FOR!

Stort tillykke til Amalie Friis Heinrich, som er denne uges vinder af et gavekort til hvisk.com på 250 DKK.

Ha´ en festlig fredag
/ hvisk”

Som I nok kan læse ud fra både e-mailen og opslaget, er det meget fine ord, jeg har fået med på vejen. De ord gør mig så beæret og glad for samarbejdet med hvisk, da det gør alt dét slid og arbejde det hele værd.

I ønskes alle en dejlig weekend!

Hvis du vil tjekke alle mine stylings ud, kan du gøre det lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN JULEAFTEN