SHORTER AND SHORTER

GLÆDELIG JUL!

_MG_8414

#hvisk #hviskstyling #hviskstylist #hviskjewellery

#hvisk #hviskstyling #hviskstylist #hviskjewellery

Dette indlæg vil jeg gerne starte med at sige: “GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR!”, til jer alle sammen! Nøj, hvor er det lækkert med ferie – det er super duper tiltrængt! Min uge er egentlig gået utrolig hurtigt, da dagene har stået på arbejde, eksaminer, useriøs undervisning og mere arbejde, men nu hvor alt dette ikke længere er hverdag de næste to uger, vil jeg bare nyde det i fulde drag og hygge mig og få slappet maks af.

Hvad vil I bruge jeres juleferie på? ?????

Vi ses allerede i morgen, hvor jeg afslører den “store” hemmelighed, jeg kun få gange har nævnt her på bloggen!

TJEK MIN SENESTE STYLING FOR hvisk HER!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHORTER AND SHORTER