STYLIST FOR hvisk

SHORTER AND SHORTER

DSC_0113 DSC_0118 DSC_0111

Titlen på dette indlæg henviser ikke til min højde, men mit hår. For jer som har fulgt med på bloggen over en længere periode, kan sikkert godt se, at min hår er blevet kortere og kortere gennem årene. ? Denne korte/ nye frisure tænker jeg, at jeg vil beholde de næste par måneder, da jeg faktisk er ret vild med den enkle og feminine side af den, plus så er den virkelig simpel og har en 70’er ‘feel’ til den.

Jeg håber, at I har jer en dejlig weekend! Jeg skal i gang med at læse op til NV eksamen i morgen, så min gruppe kommer over til mig lige ‘ommelidt’. Jeg glæder mig virkelig til, at det er overstået, for så har jeg kun AP eksamen om tirsdagen. Så når disse eksaminer er overstået, så kan jeg godt love jer, at mit hoved er på juleferie allerede tirsdag eftermiddag, selvom jeg først har juleferie den. 18 dec. ?

Vi ses på den anden side – kryds fingre for mig! ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLIST FOR hvisk