ÆBLE CRUMBLE JULEOPSKRIFT

STYLIST FOR hvisk

DSC_0006 DSC_0011 DSC_0049 DSC_0058 DSC_0069 DSC_0070 DSC_0075

Nu afsløres det endeligt – jeg er blevet stylist for smykkemærket “hvisk“! Jeg havde virkelig ikke regnet med det, da jeg sendte dem en ansøgning, men jeg fik mig en positiv overraskelse! ?

De vedhæftede billeder, er et bud på min styling af deres smykker. Alle smykker, undtagen den nedereste ørering er smykker fra hvisk. De er vildt lækre og bestemt et smykkemærke, der laver lækre designs til overkommelige priser. Thumps up!

Hvis I kan lide denne styling, vil jeg bliver super glad, hvis I vil vise det via et like på min hvisk-profil her, så jeg ved, at det ikke er helt håbløst, det jeg laver. Jeg glæder mig til at dele flere stylings, da jeg har et ret så kreativt i ærmet, som jeg glæder mig til at føre ud i verdenen!

I må alle have jer en dejlig mandag og glædelig 1. december, knus! ???

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆBLE CRUMBLE JULEOPSKRIFT