A HELLA LOT OF NICE TUNES #1

THROWBACK

FEELING STREET COLLAGEIMG_5705FEELING STREET COLLAGE4IMG_5707FEELING STREET COLLAGE3

Dette er et photoshoot, min dejlige veninde Laura og jeg lavede for snart et år siden og fordi, at min gamle blog ikke længere eksisterer og alle indlæg blev mistet, tænkte jeg, at jeg ville dele disse billeder med jer. Jeg håber, at I alle har mere motivation for denne uge, end hvad jeg har. For hele min weekend brugte jeg på tre afleveringer og musicalen fra kl. 10-18 lørdag og søndag. Hvad er weekend??

This is a photoshoot which my lovely friend Laura and I made for almost a year ago. So, because my other blog doesn’t exist anymore I thought, I wanted to share some pictures with you guys!

modeblog1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A HELLA LOT OF NICE TUNES #1