CATCHING THE SUNSHINE

GOING AWAY TO GRAND CANARIA

large-3

Nu er det jo som sagt efterårsferie, så derfor vil jeg drage af sted til en spansk ø, hvor man kan se over til den nordlige del af Afrika. Det bliver en dejlig varm fornøjelse, og jeg glæder mig sindsygt meget til at dele billeder med jer! I mellemtiden kan I glæde jer til, at jeg vil dele en hemmelighed med jer, når jeg kommer hjem! ? ? ?

Jeg håber, at I alle nyder ferien! Knus! ????

As I said in the post before this, it’s autumn vacation here in Denmark, and therefore it’s now finally my turn to travel to a spanish ireland where you can see over to the northern Africa! It’s gonna be a vacation full of ice-cream and sunshine! I’m looking forward to share pictures with you guys, and when I come home a little secret is gonna get revealed! ? ? ?

Have a great vacation or weekend! Lots of hugs! ????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CATCHING THE SUNSHINE