GOING AWAY TO GRAND CANARIA

A HELLA LOT OF NICE TUNES #1

DSC_0220music

DSC_0210

Lana Del Rey

Hun er min dark princess, mit dark paradise! Hvis der er en musiker, jeg forguder, må det være min bae, Lana! Hun har lavet nogle helt fantastiske albums, her taler jeg om (Born To Die, Born To Die – The Paradise Edition), Ultraviolence har jeg endnu ikke fundet tid til at lytte til. Derfor har jeg hele to albums til at få lyttet det. For nogle uger siden udgav Lana nemlig endnu et albrum ved navn, ‘Honeymoon’. Lana Del Rey var for nogle år siden i Danmark, hvor hun spillede i TAP1 og Falconer, hvor jeg faktisk var inde og se hende i TAP1. Jeg var endda så heldig at hilse på hende. Siden da må jeg indrømme, at jeg er blevet lidt af en “fan girl”. 😉
The weeknd:
Abel Tesfaye er den dag i dag en 25-årig canadier, man bestemt ikke kan undgå på samtlige hitlister de seneste par måneder, og han fortsætter med at spytte hit efter hit efter os. Der er i den grad sket noget siden han nåede internetberømmelse hos et nichepublikum i forlængelse af sit første gratis mixtape, ‘House of Ballons’, i 2011. Allerede sidste år fik han sammen med Ariana Grande sit første Top 10-hit med ‘Love Me Harder’. Fun fact: vidste I, at han oprindeligt kun skulle synge et vers, men da han ikke kunne finde sig selv i det, skrev han endnu et og sendte det ind, mens han håbede på, at det blev accepteret. Og accepteret det blev det i hvert fald. Ved indgangen til 2015 leverede han Top 5-hittet ‘Earned It’ til soundtracket til ‘ Fifthy Shades of Grey’, og det var i forbindelse med Apple Music-lanceringen i juni, at han debuterede sin nye single, ‘Can’t Feel My Face’, der to måneder senere erobrede førstepladsen på Billboards Hot 100.

Halsey: 

Hun er trods sine 21 år ved at bryde godt og gevaldigt godt igennem på hitlisterne. Samme dag som The Weeknd udgav sit album, udgav Halsey sit. Det var en rigtig god dag den dag. Der bestod dagen på at lytte til ikke ét fantastisk album men to albums! Halsey har en helt fantastisk stemme, og forstår at koge fede sangtekster sammen samt mikse dem med fede rytmer. Hendes album ‘BADLANDS’ kan hvert fald klart anbefales! Btw. hun kommer snart til Danmark, hvor hun udspiller en udsolgt koncert i Store Vega.

Vil du have lidt inspiration til din egne playlister eller have en indsigt i, hvad jeg hører af musik, kan du tjekke min playliste ud her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING AWAY TO GRAND CANARIA