DEEP SUEDE | OUTFIT

SUNDAY FEELING

DSC_0118DSC_0111collageDSC_0110DSC_0104Det er desværre allerede blevet søndag, så mandag banker allerede utålmodigt på døren. I min weekend har jeg lavet lektier, været til fødselsdag og været sammen med min bedste veninde, Astrid! Jeg lover, at hun inden længe skal finde vej til NORDIC VOGUE, da hun endelig gerne vil være med. Førhen har hun syntes, at det var underligt – men nu vil hun gerne hilse, ih! ?

Disse billeder jeg fik taget mig af i dag, er for at vise jer dette dejlige sæt fra Gina Tricot frem samtidig med, at give jer et indblik i min søndag på mit nye værelse! Jeg ved godt, at I ikke får lov til at se særlig meget på billederne, men det er fordi værelset stadig er under renovation. Jeg håber, at I alle har haft jer en dejlig weekend! ?

Unfortunately, it is already Sunday, so Monday is already knocking impatiently at the door. In my weekend I have made my homework, been to a birthday and together with my best friend, Astrid! I promise that she soon will be finding her way to NORDIC VOGUE, because she finally wants to join. Previously, she thought it was strange – but now she wants to say hello, we! ?

These pictures I took of me today to show you this lovely set from Gina Tricot, but at the same time, to give you an insight into my Sunday in my new room! I know that you do not get to see that much in the pictures, but that’s because the room is still under renovation. I hope that you all have had a lovely weekend! ?

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEEP SUEDE | OUTFIT