DEEP SUEDE | OUTFIT

DEEP SUEDE | OUTFIT

collage22IMG_6624collage4collage2 IMG_6714 IMG_6638 IMG_6699    IMG_6690   BILLEDER TAGET AF DAGMAR

JAKKEN // BUKSER // BLUSE LIGN. I SORT // SKO // ØRERINGE

Nu er det tid til, at I endelig får ét helt indlæg med de lækre billeder, jeg efterhånden har lagt op på samtlige sociale medier. I dette outfit er der ikke nogen tvivl om, at det er jakken, der er prikken over i’et. Jeg er helt vild med jakken, og jeg er så glad for, at jeg har investeret i den. Den er perfekt til efteråret, og så er den bare i sådan en flot rød farve. Men vi kan selvfølgelig heller ikke komme uden om, at bukserne og blusen jo også er vildt fede. ? ? Bukserne er så rare og er oprindeligt et sæt, så det tænker jeg, at jeg meget snart vil vise jer! ? Blusen er en super yndig bluse, der går ned på skulderne så ens kraveben rigtig kommer til skue.

Jeg er helt vild med de flotte billeder, jeg har fået taget af Dagmar. Dagmar, har jeg mødt på Ørestad Gymnasium, da jeg faktisk går i klasse med hende – så jeg håber da, at det ikke er det sidste, vi ser til hende. For hun er seriøst talentfuld! ?

Jeg håber, at I alle har det godt – og må I få jer en dejlig weekend!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEEP SUEDE | OUTFIT